Despre noi…

Societatea noastră este unul dintre principalii furnizori de cutii de carton ondulat şi duplex, gama produselor acoperind aproape toate tipurile de formare a cutiilor de la cele considerate simple, până la închideri complexe.

Retele sociale
 

Despre noi

Ambalajul din carton

Daca 200 de ani inseamna mult sau putin e discutabil dar cam atatia ani au trecut de cand a fost descoperit CARTONUL. Nu este sigur nici daca inventia apartine Angliei sau Germaniei, dar cu siguranta a ajuns materie prima atunci cand vine vorba despre AMBALAJE. Acum ca am pasat mingea in terenul nostru dati-ne voie sa ne prezentam, suntem Danimet Exim Botosaniproducator de cutii, respectiv ambalaje din carton.
De pe la 1890 cand dintr-o greseala s-au creat cutiile prefabricate din carton si pana in prezent acestea au devenit atat de populare si versatile incat pot fi folosite in orice ramura a industriei, pot transporta in siguranta orice produs de mici sau mari dimensiuni, oriunde in lume.

Gama noastra de ambalaje din carton include:

»    Cutii carton, cutii clasice, cutii pliante
»    Cutii telescopice
»    Cutii tip mapa
»    Cutii glisante
»    Cutii rigide
»    Cutii gata lipite
»    Accesorii interioare

Pentru orice obiect exista o cutie care sa permita depozitarea, respectiv transportul in siguranta.

Suntem acel producator de ambalaje din carton care isi indreapta mereu atentia catre client si nevoia specifica a acestuia. Timpul redus pe care cei mai multi dintre noi il petrecem acasa a facut ca partea de livrari a comenzilor din sectorul preperatelor calde sa ia amploare si sa necesite cutii de carton specifice: cutii pizza, cutii CO3, cutii CO5, cutii pentru torturi si prajituri, cutii perforate, cutii caserate, cutii incaltaminte, cutii fursecuri, cutii patiserii, cutii confectii, cutii tricotaje, cutii cadouri, cutii pentru vinuri, cutii lactate, cutii carmangerie, cutii calculatoare, cutii speciale pentru alte domenii de activitate, etc. Putem să fabricăm ambalaje din carton ondulat până la dimensiuni mari (cutii pentru mobila). Pentru fiecare colaborator in parte cautam solutii ca pe langa personalizarea cu insemnele firmei ambalajul sa iasa in evidenta si prin forma, desing si culoare.

Cutiile de carton sunt folosite la scara larga in toata industria si in toate sectoarele acesteia. Cele mai multe dintre produsele comercializate se gasesc in cutii de carton, lucru care ne bucura tinand cont de faptul ca sunt reciclabile si biodegradabile. Producem o gama completa de cutii depozitare carton care se pot paleta, suprapune pentru putea folosi la maximum spatiul dispus. Indiferent daca vreti sa transportati sau sa depozitati diverse articole, producem pentru dumneavoastra cutii carton autoformate gata pentru a fi folosite rapid.