Despre noi…

Societatea noastră este unul dintre principalii furnizori de cutii de carton ondulat şi duplex, gama produselor acoperind aproape toate tipurile de formare a cutiilor de la cele considerate simple, până la închideri complexe.

Retele sociale
 

Mediu

100% Biodegradabil

Cartonul este ambalajul reciclat prin excelență, deoarece pentru fiecare 10 kg de hârtie fabricata, 8,5 kg sunt fibre reciclate. Niciun alt produs nu atinge această cifră. In acest proces se obtine mai mult carton reciclat cu fiecare ciclu de viață fără a modifica calitatea. Dimpotrivă, plasticul prin fiecare ciclu de reciclare pierde calitatea, iar substanțe poluante sunt concentrate în compozitia lor.

Fiecare dintre noi are un impact asupra mediului și credem că e suficient să facem alegeri simple, gesturi aparent neînsemnate, dar care pot avea un impact enorm. Încearcă să refolosești pe cât posibil lucrurile pe care le ai, iar atunci când acest lucru nu este posibil, să alegi variantele sustenabile. Opțiunile sunt din ce în ce mai multe, ține de noi să facem din responsabilitatea față de mediu o prioritate.

Ne dorim să respectăm ciclul naturii și de aceea, pentru noi este important ca tot ce provine din natură să se întoarcă în natură, fără să aibă efecte dăunătoare asupra acesteia.

Toate produsele noastre respectă reglementările UE cu privire la biodegradabilitate și compostabilitate și au certificările necesare care să ateste calitățile lor.

Pentru orice obiect exista o cutie care sa permita depozitarea, respectiv transportul in siguranta.

Suntem acel producator de ambalaje din carton care isi indreapta mereu atentia catre client si nevoia specifica a acestuia. Timpul redus pe care cei mai multi dintre noi il petrecem acasa a facut ca partea de livrari a comenzilor din sectorul preperatelor calde sa ia amploare si sa necesite cutii de carton specifice: cutii pizza, cutii hamburgeri, cutii pentru paste, cutii pentru fast food, cutii pentru cartofi prajiti, cutii pentru torturi si prajituri etc. Pentru fiecare colaborator in parte cautam solutii ca pe langa personalizarea cu insemnele firmei ambalajul sa iasa in evidenta si prin forma, desing si culoare.

Cutiile de carton sunt folosite la scara larga in toata industria si in toate sectoarele acesteia. Cele mai multe dintre produsele comercializate se gasesc in cutii de carton, lucru care ne bucura tinand cont de faptul ca sunt reciclabile si biodegradabile. Producem o gama completa de cutii depozitare carton care se pot paleta, suprapune pentru putea folosi la maximum spatiul dispus. Indiferent daca vreti sa transportati sau sa depozitati diverse articole, producem pentru dumneavoastra cutii carton autoformate gata pentru a fi folosite rapid.