Despre noi…

Societatea noastră este unul dintre principalii furnizori de cutii de carton ondulat şi duplex, gama produselor acoperind aproape toate tipurile de formare a cutiilor de la cele considerate simple, până la închideri complexe.

Retele sociale
 

Servicii

Cutii pliabile din carton

Cutiile pliabile din carton ondulat conforme FEFCO 02 sunt cel mai practic mod de a ambala marfa dumneavoastră.

Ambalaje pentru prezentare

Ambalaje pentru prezentarea la raftul de vânzare transpotă produsele dumneavoastră în condiții de siguranță, pot fi repede depozitate în comerț și asigură o prezentare perfectă la punctul de vânzare.

Decupaje din carton ondulat

Decupajele din carton ondulat sunt mijloacele auxiliare finale pentru ambalarea și transportul de produse.

Ambalaje ștanțate

Sunt produse cu un instrument de ștanțare dintr-un decupaj de carton ondulat. În acest scop pe instrumente sunt aplicate cuțite de ștanțare și linii de tăiere pe instrumente.

Cutii cu capac

Cutiile cu capac din carton ondulat conform FEFCO 03 sunt cunoscute și sub alte denumiri cum ar fi cutii cu manșon, ambalaje cu manșon sau cutii din carton tip manșon.

Ambalaje pentru livrare

Ambalajele de transport (denumite și cutii de carton de transport) din carton ondulat permit sau susțin expedierea mărfurilor până la consumatorii finali.

Ambalaje de vânzare

Ambalajele de vânzare sunt acele ambalaje care sunt oferite ca o unitate formată din marfă și ambalaj.

Cutii pentru mutat

Cel mai bine achiziționați cutiile de carton - pentru mai mult spațiu de depozitare, pentru protecție și pentru asigurarea unei ergonomii - direct de la producătorul de ambalaje

Ambalaje alimentare

Cumpărați ambalaje care s-au impus deja în domeniul dumneavoastră de activitate. De exemplu am dezvoltat un tip de carton ondulat, grație căruia ambalajele dumneavoastră din carton ondulat sunt ideale pentru contactul direct cu alimente umede și unsuroase.

Ambalajele din carton ondulat sunt sustenabile

Ambalajele pot fi utilizate drept soluții de unică folosință sau pot fi refolosite. La DANIMET găsiți ambalaje sustenabile și ecologice din carton ondulat. Un avantaj major în comparație cu alte materiale pentru ambalaje: Cutiile din carton ondulat sunt construite din materii prime regenerabile. În cadrul procesului nostru de producție de carton ondulat folosim hârtie brută și clei. Acest lucru prezintă avantaje pentru mediu și în plus atrage simpatia largă a publicului. Ambalajele din carton ondulat pot fi reciclate complet după utilizare! Tocmai din acest motiv, multe societăți mizează în mod conștient pe ambalaje din carton ondulat, deoarece acestea pot fi reciclate fără efort pentru consumatorul final. Sustenabilitatea este și rămâne un trend și este un factor important pentru strategiile societăților sau deciziile de cumpărare pentru clienți. În plus, ambalajele utilizate pe bază de hrtie au o valoare intrinsecă și sunt vândute pe piața liberă.

Parerile clientilor